Michigan State Lottery - Michigan Lottery-app og nettsted (2024)

Den første lotteritrekningen noensinne i Michigan fant sted i november 1972. Spol frem til i dag, og du vil finne flere trekninger, inkludert de enorme multi-state-premiene, MI-bare jackpotter, skrapelodd, øyeblikkelige spill og keno. Det er andre sjansespill for å tape trekningslodd, pluss vanlige bonuser og kampanjer tilgjengelig via Michigans nettlotterinettsted og den offisielle Michigan Lottery-appen.

Denne siden har alt du trenger for å forstå hvordan Michigan Lottery fungerer. Først dekkes trekningene – inkludert både spill som kun er MI og Multi-state-spillene Mega Millions/Powerball. Skrapelodd, nettspill, innskuddsmetoder og bonuser blir deretter skissert.

Multi-state lotteri trekninger i Michigan

Innbyggere i Michigan kan delta i to store lotteritrekninger som opererer i 45 stater – Mega Millions-trekningen og Powerball.

Mega millioner

Mega Millions finner sted to ganger i uken, på tirsdager og lørdager. Du kan kjøpe en billett via utsalgssteder eller online for $2. Du har muligheten til å legge til "Megaplier" for en ekstra dollar. Med Megaplier-alternativet lagt til, kan du øke enhver mindre jackpotpremie med 2x, 3x, 4x eller 5x.

Når du kjøper Mega Millions-billetter online har du muligheten til å få dem én om gangen, eller opptil 10 om gangen. Du kan også bruke 'Easy Pick'-systemet til å velge tilfeldige tall.

For å spille Mega Millions velger du fem hvite balltall mellom 1 og 70, samt et Megaball-nummer mellom én og 25.

Den minste premien kommer når du treffer «Megaball» alene, som gir deg pengene tilbake. En eller to hvite baller som matches sammen med Megaball vil betale henholdsvis $4 og $10. Det er to store premier å vinne i trekningen av Mega Millions. For det første, hvis du matcher alle fem hvite ballene dine, er du garantert en premie på $1 million. Hvis du er heldig nok til å matche alle fem hvite ballene pluss Megaballen, vinner du jackpotten.

I oktober 2018 ble den største Mega Millions-jackpotpremien noensinne hevdet av en billettinnehaver i South Carolina. Premien på 1,537 milliarder dollar ble hentet inn i mars 2019, og vinneren valgte å være anonym.

Powerball

Powerballen finner også sted to ganger i uken – denne gangen på onsdager og søndager. Denne multi-state trekningen har enorme jackpotter. Du kan kjøpe billetter direkte via Michigan Lottery-nettstedet - eller gå til et utsalgssted.

En billett til Powerball koster $2, med den ekstra muligheten for å øke billettkostnaden til $3 ved å legge til Powerplay. Dette Powerplay vil multiplisere ikke-jackpot-premiene med opptil 10x. For å spille Powerball velger du fem hvite ballnummer mellom én og 69, og et enkelt rødt Powerball-nummer mellom én og 26.

Premiene starter på $4 for å slå Powerball. Tre hvite kuler, eller to hvite kuler og Powerball øker premien til $7, med premier som deretter øker raskt. Hvis du slår fire hvite baller ved siden av Powerball, er du garantert $50 000, mens matching av alle fem hvite ballene vil gjøre deg til en øyeblikkelig millionær. Å treffe alle de fem hvite ballene og Powerball gir deg jackpotten.

Den største premien noensinne i Powerball-lotteriet kom i januar 2016, da tre billettinnehavere delte en livrente på omtrent 1,586 milliarder dollar.

Heldig for livet

Det siste multi-state spillet tilgjengelig via Michigan State Lottery har en annen premiestruktur. Dette gir vinnerne $1000 hver dag for resten av livet. Den er tilgjengelig i 26 stater, og koster $2 for å delta i trekningen to ganger i uken.

For å spille velger du fem hvite tall mellom én og 48, pluss et lykkeballnummer mellom 1 og 18. Det er mindre premier, inkludert $25 000 per år for livet hvis du matcher de hvite tallene uten å treffe lykkeballnummeret.

In-state lotteri trekninger i Michigan

Mens trekningene i flere stater tiltrekker seg de store overskriftene, er det mange måter å vinne store premier i lotteritrekninger som bare er tilgjengelig i Michigan. Premier på over 26 millioner dollar har blitt utbetalt på disse trekningene i staten. Her er høydepunktene:

  • Lotto 47:Dette er den største av trekningene som kun er for MI. Billetter koster $1. Du velger seks tall mellom én og 47. Du kan kjøpe opptil 60 lodd på forhånd. Match tre av de seks tallene for å vinne $10, fire av de seks for å vinne $200 og fem av de seks for å vinne $5000. Match alle seks tallene og du vinner jackpotten, som starter på kule $1 million. Den største gevinsten i denne trekningen til nå er utrolige $23,6 millioner i mars 2008.
  • Fantasy 5:Dette er en daglig lotteritrekning i Michigan, hvor du velger fem tall mellom én og 39, med billetter som koster bare $1. Match to tall for å doble pengene dine, mens tre og fire tall betaler henholdsvis $20 og $200. Match alle fem tallene for å vinne jackpotpremien som starter på $100 000. Trekningen finner sted hver dag klokken 19:29.
  • Daglig 3/Daglig 4:Trekningene Daily 3 og Daily 4 (som faktisk hver trekkes to ganger daglig) tilbyr valg i en rekke kombinasjoner, der du kan vinne en rekke premier opp til maksimalt $5 000.
  • Keno Club:Dette spillet finner sted med noen få minutters mellomrom, syv dager i uken, starter kl. 06.00 og slu*tter kl. 01.59 hver dag. Billetter kan kjøpes i butikken og koster kun $1. Club Keno har en jackpotpremie som kan nå så høyt som $2 millioner, med en rekke forskjellige premier for å matche ulike kombinasjoner av tall.

Andre tilgjengelige spill inkluderer instant Keno (som koster $1 per billett og gir en toppgevinst på $250 000), og Poker Lotto (som koster $2 per billett og har en toppgevinst på $100 000).

Michigan Lottery: Skrapekortspill

Skrapekort kan kjøpes i utsalgssteder. Det er mange langvarige kort, sammen med sesongbaserte og spesielle temaer som kommer og går. Prisene starter på $1 og går opp til $20. Noen kort har topppremier på $2 millioner, med mange sekssifrede premier tilgjengelig.

Det er to måter som Michigan Lottery-nettstedet kan hjelpe deg med å vinne på skrapelodd.

For det første er det en ny sjanse for å miste kort. Du kan vinne premier ved å taste inn en spesiell kode. For det andre kan du se hvor mange av de største jackpottene som fortsatt er uavhentede for forskjellige kort.

For eksempel kan du sjekke nettstedet for å finne at én $5-korttype har tre store jackpotter igjen, mens et annet merke med samme verdi ikke har noen gjenværende jackpotter. Mange av instant-spillene på lotteriets nettsted er elektroniske versjoner av skrapelodd.

Her er noen av de populære spillene:

  • Wild Time:Disse kortene har topppremier som starter på $30 000 (for $2) billetter, opptil $300 000. Det finnes også versjoner med progressive jackpotter.
  • Hjul of Fortune:Dette spillet med show-tema koster $2, og har et hjulkodespill pluss to wild-bonuser for mindre gevinster. Topppremien er $50 000.
  • Lucky 7'er:Dette er et vanlig spill med forskjellige premienivåer. Billetter starter på $1 for $5000 topppremieversjonen. Trykk på «Vinn alt»-meldingen for å vinne alle fem premiene.
  • Vinn for livet:Dette skrapeloddet på $2 gir deg en sjanse til å vinne $1000 per uke for resten av livet. Match hvilket som helst av dine vinnende tall for å vinne opptil 12 ganger
  • 50x kontantene:En rekke kort basert på et tall, ganger kontanttemaet. Dette $10-kortet har en topppremie på $1 million. Match tall og få en multiplikator mellom 2x og 50x for å vinne.

Andre lignende spill inkluderer utvalget av pull tab-spill. Disse kortene innebærer å trekke et perforert lag for å avsløre premier.

Instant online lotterispill

Du kan også nyte nesten 100 øyeblikkelige spill som kan spilles online på den offisielle Michigan Lottery-siden.

De fleste av disse holder seg til skrapeloddformatet. Et godt eksempel er ‘Instant Football Payout’, et skrapelodd-temaspill basert på fotball. Du klikker ganske enkelt på de ni fotballene som vises på kortet, og hvis du avslører tre tilsvarende beløp, er det det du vinner. En multiplikatoravsløring kan også øke den gevinsten. Dette spillet betaler $100 000 som en topppremie.

Det er spill med tema på Wheel of Fortune, pluss quirky-tema som Fuzzball Keno og Cats vs Dogs.

Du kan også spille direkte Keno-spill (for å gå sammen med trekningene med spillet) og en serie med Ca$hbuster-spill (inkludert Ca$hbuster Bonus, Extreme og Towers).

Sjekk ut den fullstendige listen over onlinespill ved å klikke på avmerkingsboksen "filtrer etter online" på nettspilllisten til Michigan Lottery på nettstedet.

Michigan online lotteri bonuser

Du kan nyte en velkomstbonus første gang du gjør et innskudd på Michigan Lottery-nettstedet. Dette er en økning på 50 % til det første innskuddet, opptil et maksimum på $100. Du må sette inn $200 for å få det maksimale beløpet – med et minimum på bare $10 som trengs for en $5 bonus.

I tillegg til bonuspengene vil du også bli tildelt gratis spill av Treetop Treasures. Du kan holde oversikt over bonusene dine via nettsiden under fanen "Mine bonuser".

Andre bonuser og kampanjer

Michigan Lottery tilbyr pågående avtaler og spesialtilbud/engangskampanjer for å holde registrerte spillere engasjert. Mange tilbud er kortsiktige. Listen nedenfor gir deg et øyeblikksbilde av typen avtaler du kan forvente:

  • Daglig spinn for å vinne:Hver dag når du logger inn på kontoen din, får du spinne et bonushjul. Opptil 1000 premier per dag er tilgjengelig. Du kan vinne gratis kuponger, rabatter og bonuser for både nett- og detaljkjøp.
  • La oss spille Giveaway:Spill et av de valgte spillene for denne bonusen, og du vil bli med i trekningen. Spill alle de 15 utvalgte kampene og du får 15 lodd i trekningen. Den heldige vinneren av trekningen vil vinne $5 000, mens 50 andre vinnere vil få kontoene sine forsterket med $100.
  • Spilltilbud og kampanjekoder i butikk:Kjøp en billett hos en forhandler, og du vil ofte finne en Michigan-lotterikampanjekode, eller et bonustilbud på baksiden. Noen av disse tilbudene er ideelle hvis du ennå ikke har registrert deg for nettlotteriet. De inkluderer gratisspill på spesifikke spill og trekningsbidrag.
  • Ny sjanse:Dette innebærer skrapelodd som ikke vant første gang. Du taster inn en kode fra kortet for å få sjansen til å vinne pengepremier.

Michigan Lottery innskuddsalternativer

Det er enkelt å finansiere lotterikontoen din, med mange av de samme metodene du ville brukt for nettkjøp. Her er de mest populære metodene:

  • Kreditt- eller debetkort:Du kan gjøre umiddelbare innskudd til kontoen din ved å bruke Visa eller MasterCard-merkede debet- og kredittkort. Bare skriv inn kortdetaljene dine på nettet sammen med innskuddsbeløpet, så vil midlene komme til kontoen din på et øyeblikk.
  • PayPal:Dette elektroniske lommebokselskapet er en ideell måte å finansiere en lotterikonto på. Bruk pengene fra PayPal til å gjøre et direkte innskudd til kontoen din. Dette er en ideell metode hvis du er usikker på å dele bankopplysninger på nettet.
  • ACH bankoverføring:Foreta en umiddelbar overføring til kontoen din ved hjelp av en e-sjekk (umiddelbar bankoverføring).
  • Neteller:I likhet med PayPal er dette et annet tredjepartsselskap som lar deg finansiere nettkontoer uavhengig av bank-, debet- eller kredittkort.
  • Online spillkort:Du kan kjøpe et online spillkort hos en av forhandlerne der Michigan Lottery er tilgjengelig. Du kjøper ganske enkelt kortet i butikken for det beløpet du ønsker, og du vil få en kode på en lodd (denne kupongen ser akkurat ut som et lodd). Du taster inn denne koden online og pengene vil bli kreditert kontoen din. Dette er en ideell innskuddsmetode for de som ønsker å sette inn penger.

Gode ​​formål støttet av Michigan Lottery

Hver gang du spiller i lotto vil du bidra til utdanning, lokale bedrifter og støtteselskaper som ansetter innbyggere i Michigan. Mer enn 23 milliarder dollar har gått til skolehjelpsfondet siden starten av lotteriet i 1972. Utdanningsfondet er lotteriets hovedoppgave. Lokale forhandlere har dratt nytte av å være med i lotteriet, med mer enn 10 000 forhandlere som drar fordel av en provisjon på mer enn $250 millioner årlig.

Michigan Lottery oppdragserklæring

Michigan State Lottery streber etter:

  • For å maksimere nettoinntektene for å supplere statlige utdanningsprogrammer.
  • Å tilby morsomme og underholdende sjansespill.
  • Å drive alle spill og byråfunksjoner med intet mindre enn total integritet.

Lotteriet i Michigan begynte i november 1972. Det originale ‘Green Ticket’-lotteriet utbetalte sin første millionpremie i februar året etter. Den første vinneren var Hermus Millsaps, en 53 år gammel Chrysler-arbeider fra Taylor, MI. For å hente premien brukte Mr. Millsaps og hans kone alle pengene sine på bussprisen til Lansing.

Øyeblikkelige spill fulgte i 1975, og den første 'Michigan Lotto' noensinne ble trukket i 1984. Den første mellomstatlige Big Game (nå Mega Millions)-billetten noensinne ble solgt i august 1996. Med regelmessige tillegg og den nylig fornyede nettsiden, lotteriet har kommet langt i Wolverine State.

Michigan Lottery ansvarlig spilling

Det er en detaljert del av lotteriets nettsted dedikert til ansvarlig spilling, med følgende uttalelse:

"Michigan Lottery-spill er designet for å være morsom og spennende underholdning. Mens millioner av spillerenyt spillene våre på en ansvarlig måtehvert år viser noen individer tegn på problematferd ved gambling. For disse personene er Michigan Lottery forpliktet til å tilby verktøy, informasjon og hjelp til å finne hjelp. Som en del av denne innsatsen gir Michigan Lottery 1 million dollar hvert år til Michigan Department of Health and Human Services for å støtte statlige utdannings- og behandlingsprogrammer for problemgamling.

Sikkerhetstiltak på plass inkluderer selvekskludering (å ta en lengre pause fra å spille) og innskuddsgrenser (spillere kan sette daglige eller ukentlige grenser). Spillere må bevise at de er innbyggere i Michigan og gå gjennom en aldersbekreftelsesprosess for å spille (beboere må være over 18 år for å nyte lotteriet).

Spille Michigan Lottery online

Michigan har flere alternativer for lotterispillere enn de fleste stater. Dette inkluderer store MI-trekninger, i tillegg til de populære multi-state bassengene. Du kan kjøpe billetter online til spill inkludert Powerball, Mega Millions og Lucky for Life.

Utsalgssteder tilbyr skrapelodd, pull tab-spill og keno. Du kan også nyte disse spillene i elektronisk format online og også via den offisielle Michigan Lottery-appen. MI Lottery tilbyr nye spillere av deres virtuelle spill en velkomstbonus på 50 %, pluss mange kampanjer og spesialtilbud. Du vil også få en ny sjanse på nettet med mange tapte butikkbilletter. Det beste av alt er at Michigan Lottery drives til fordel for lokale gode formål.

Michigan State Lottery - Michigan Lottery-app og nettsted (2024)

FAQs

What game has the best odds on the Michigan Lottery app? ›

Michigan Lottery Odds
Michigan Lottery GameOdds
Color Pop1 in 16.70
King of Clubs1 in 32.0
Michigan Cash Drop1 in 4.72
Enchanted Winnings1 in 3.82
4 more rows

How do I scan my Michigan Lottery tickets on my phone? ›

On an Android Device:
  1. Open the Michigan Lottery mobile app. ...
  2. Select “Ticket Scanner.”
  3. If you have never used the ticket scanner before, you will be prompted to allow camera permissions. ...
  4. Select the Sign In button to sign in with your Michigan Lottery account.

How do I check my lottery numbers on Michigan app? ›

Mobile Phone:
  1. The draw game tickets that you have purchased will be displayed in order of when the next drawing occurs from soonest to latest.
  2. Select “View Numbers” on each entry to view your numbers for that draw.

Do people win the online Michigan Lottery? ›

There were 48 lottery tickets sold in Michigan in 2022 that won $1 million or more, according to the Michigan Lottery. The biggest prize was $5.4 million on a Lotto 47 drawing via a ticket bought online in Redford.

Which scratch off ticket wins the most? ›

The most amount of wins came from the $1 scratch-off tickets, but that is because $1 tickets were the most common type of lottery ticket by a wide margin. The $5 tickets proved to have the highest winning percentage, which was 36.36 percent.

What is the smartest way to play the lottery? ›

How To Win The Lottery
  1. Play the Right Game. ...
  2. Look for Less Popular Lottery Games. ...
  3. Wait for the Jackpot to Stack Up. ...
  4. Don't Ignore Second Chance Lottery. ...
  5. Avoid Consecutive Numbers. ...
  6. Go Beyond 31 & Pick 'Rare' Numbers. ...
  7. Buy Multiple Lottery Tickets Within Your Budget. ...
  8. Form a syndicate.

What app can I use to scan lottery tickets on my Iphone? ›

The California Lottery Mobile App is a “must have” for any Lottery fan! Scan any ticket to see if you are a winner and how much you won. Scan your eligible ticket codes to enter weekly 2nd Chance draws for over $200,000 in cash prizes. Check winning numbers and jackpot amounts for any Draw game.

How do I enter losing lottery tickets in Michigan? ›

If you have an eligible non-winning in-store Instant Game ticket, you can visit the Second Chance Games Website or download the Michigan Lottery's Bingo, Cashword, or Wild Time app.

What time does the lottery machine cut off in Michigan? ›

Mega Millions drawings take place at 11 p.m. EST, but ticket sales in Michigan don't end until 10:45 p.m., meaning you can pick up a ticket almost right up until the drawing takes place.

Does the Michigan Lottery have an app? ›

The Michigan Lottery Mobile App is a mobile application available to download on most iOS and Android mobile devices via the Apple App Store and the Google Play Store.

How are 2nd chance winners notified? ›

If you win, you'll be notified by email to sign into your Lottery account for “important information.” When you log in, you'll be notified about your prize and a link to a 2nd Chance Winner Claim Form.

What does pending mean in the lottery? ›

What does a pending ticket mean? A pending ticket is a ticket that the agent takes more time to resolve or needs additional information to resolve a customer's problem. This is most often the second stage in the ticket's life cycle.

Has anyone won the lottery using the online app? ›

Becker tells the I-Team the California Lottery so far hasn't had to deny someone's winnings for a ticket bought online. “Thankfully it hasn't been tested. We haven't had to make that unfortunate decision to invalidate a $1 million-plus win because of an online transaction.

Has anyone ever won the lottery purchasing tickets online? ›

Just this past November, one lucky Dallas man became a millionaire overnight with a ticket he purchased through the app. "I work late, so it's easier to do it online," he said about trying theLotter.

How does Michigan Lottery notify winners? ›

instant game prizes - a prize notification will be presented at the time of the win. draw-based game prizes - a notification will be presented when a player logs in for the first time after the applicable drawing has occurred.

Which game has the best odds of winning? ›

Blackjack has the best odds of winning in any game, with a 49% chance of winning.

Which lottery offers the best odds? ›

THE BEST WORLDWIDE LOTTERY ODDS
WORLDWIDE LOTTERY ODDS
German Lotto1:139,838,160
Powerball (US)1:292,201,338
MegaMillions (US)1:302,573,350
SuperEnalotto (Italy)1:622,614,630
15 more rows
Oct 11, 2022

Which $20 scratch off has the best odds? ›

The card that came out top was the 'Extreme Crossword' card which is sold in Kansas and offers players the chance to win up to $150,000. According to James's algorithm, they offer a one in 2.34 chance of winning.

How do you beat the lottery odds? ›

Buy More Tickets

Buying more tickets might have the most significant impact on your lottery odds. It's elementary math. If each ticket has a 1 in 100,000,000 chance of hitting the lottery, then playing 100 tickets improves the odds to 1 in 1,000,000.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg Kuvalis

Last Updated:

Views: 5815

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg Kuvalis

Birthday: 1996-12-20

Address: 53157 Trantow Inlet, Townemouth, FL 92564-0267

Phone: +68218650356656

Job: IT Representative

Hobby: Knitting, Amateur radio, Skiing, Running, Mountain biking, Slacklining, Electronics

Introduction: My name is Greg Kuvalis, I am a witty, spotless, beautiful, charming, delightful, thankful, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.